Rakija prepečenica

Liker of suve šljive

Šumadijski čaj

Elegantna prezentacija za uspomene koje se čuvaju

Rakijska kultura sa stilom

Svi naši proizvodi su pažljivo osmišljeni da zadovolje najviše standarde i zahteve ljubitelja rakije, kako u pogledu sadržaja tako i u pogledu forme. Posebnu pažnju poklanjamo dizajnu i obliku flaše. Želja nam je da se dragocenost i kvalitet onoga što nudimo prepozna već od prvog pogleda svaka flaša naglašava premium kvalitet poigravanjem sa moćnim nijansama starog zlata. 

Sa premium dizajnom pakovanja rakije prepečenice od šljive Ranke otišli smo, verujemo, korak dalje u prezentaciji i percepciji rakijske kulture. Kraljevski tonovi boje indiga protkani sa nijansama zlata na kutiji kao i topla zdravica ispisana na poleđini flaše, garancija su da će ovakav poklon doneti radost primaocu i biti redovni rezident kako kućnog bara tako i najotmenijih restorana i drugih ugostiteljskih objekata.

Radost ponovnih susreta

Cilj nam je da ljubiteljima ovog pića kvalitetom i raznovrsnošću omogućimo drugačiji pristup u uživanju u rakiji. Sa ledom ili bez, poslužena u otmenim čašama, premium prepečenica može biti idealan izbor za romantične susrete, u privatnom okruženju ili, zašto da ne, na prvom sastanku… Nekoliko dama sa stilom čijem sudu verujemo reklo je da je, recimo, liker od suve šljive sa malo drobljenog leda i lajma sa tonikom za njih idealno piće za vesele ženske razgovore.

Gastro ekstravaganca

Mekani i tvrdi beli sirevi naglašavaju voćne tonove naših prepečenica. Ljubitelji mesa mogu ih kombinovati uz pileće belo meso, pečenu ili kuvanu svinjetinu. Za nešto kreativnija gastro rešenja predlažemo suve šljive rolovane sa slaninom i ne zaboravite da kriške pomorandže ne moraju biti samo dekoracija na tanjiru. Uskoro pripremamo iznenađenje u vidu dodatnih gastro predloga za uparivanje rakija i hrane direktno iz kuhinje vrhunskih znalaca.

Više od rituala

Opšte je poznato da ljubitelji kvalitetne cigare posebno uživaju u svojim ritualima kada istom pridruže žestoko piće. Strastveni hedonisti posvedočili su da, recimo, naša premium prepečenica od šljive Ranke odlično pristaje uz arome kvalitetnog, prefinjenog duvana. I da u svom ritualu uživaju lagano i sa merom!

Nova mera hedonizma

U delikatnoj, kvalitetnoj rakiji treba uživati svim čulima, kao i u svakom drugom žestokom alkoholnom piću koje je starilo u hrastovim buradima, kažu znalci. I preporučuju da se pije gutljaj po gutljaj. Svi naši proizvodi mogu se konzumirati i kao aperitiv i kao dižestiv, ali i kao piće u kojem se uživa nezavisno od hrane.

NAGRADE

Naša poslovna filozofija je da i najzahtevnijim ljubiteljima rakijskih proizvoda od šljive ponudimo pića koja svojom autentičnošću, kvalitetom, ukusom i aromom predstavljaju najselektivniji izbor. Hvala onima koji su naš trud prepoznali!

Žubor sa Kablara rakija prepečenica od šljive Ranke


  • Institut za voćarstvo – Čačak – 2016- Velika zlatna
  • Trepča 2017- Velika zlatna
  • Trepča 2019- Zlatna medalja
  • Osečina 2020- Zlatna medalja
  • IWSC London 2021 – Srebrna medalja
  • Međunarnodni Sajam poljoprivrede Novi Sad 2021 – Zlatna medalja
  • Institut za voćarstvo – Čačak – 2021- Velika zlatna
  • Osečina 2021- Velika zlatna medalja