Ko smo mi

 

Naša web adresa je: https://zuborsakablara.rs

 

Podaci o nama su:

Mladen Jovašević PR Proizvodnja Alkoholnih pića
Žubor sa Kablara
Čačak

PIB: 10951958
Matični broj: 64230549

Adresa:
Prijevor BB
32205 Čačak – Prijevor
Srbija

Kontakt:
info@zuborsakablara.rs

 

 

Koje lične podatke prikupljamo i zašto

Tokom vaše posete našem sajtu (veb mestu) možemo prikupiti vaše lične podatke koji su neophodni da podesite svoj nalog, u svrhu naplate i/ili isporuke robe. Vaše lične podatke koje nam otkrijete kao što su ime, prezime, adresa, e-mail adresa, kontakt telefon i slično koristimo isključivo kako bi nam omogućili da vam obezbedimo proizvode i usluge koje želite, radi zadovoljenja vaših zahteva ili da vam prilagodimo našu ponudu. Vaše lične podatke nećemo zloupotrebiti.

 

Komentari i obrasci za kontakt

Kada posetioci ostave komentare na veb sajtu i kada ispune kontakt obrazac, prikupljamo podatke prikazane u kontakt obrascu i u obrascu za komentare kao i IP adresu vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vreme posete, adresu veb stranice sa koje ste došli te sve informacije o stranicama koje posetite na našoj veb prezentaciji.

Kolačići

Kolačić (cookie) – je jednostavna tekstualna datoteka koja se čuva u veb pretraživaču dok korisnik pregleda veb sajt. Kada korisnik u budućnosti pregleda taj isti sajt, sajt može preuzeti podatke koji su sačuvani u kolačiću, kako bi bio obavešten o prethodnoj aktivnosti korisnika. Oni ne mogu sadržati viruse niti instalirati maliciozni softver na računaru na kojem se koriste.

Ukoliko ostavite komentar prilikom posete našem veb sajtu, možete biti izuzeti od memorisanja imena, adrese e-pošte i veb mesta u kolačićima. Oni su kreirani zbog vaše udobnosti tako da ne morate da svaki put iznova da popunjavate svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Kolačići traju godinu dana.

Ukoliko imate nalog i prijavite se na ovom veb sajtu, postavljamo privremeni kolačić za određivanje da li vaš veb pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača veba.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije o prijavljivanju i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete opciju “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Kada objavite komentar, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem veb pretraživaču. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i samo određuje ID članka koji uređujete. Ističe nakon jednog dana.

 

Integrisani sadržaj sa drugih veb stranica

Komentari na našem veb sajtu mogu da sadrže integrisani, linkovan sadržaj (na primer, video snimke, slike, recenzije, i slično). Integrisani sadržaj sa drugih veb stranica se ponaša na potpuno isti način kao da je Korisnik posetio drugu veb stranicu.

Ti veb sajtovi mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, integrišu dodatno praćenje od strane treće strane i prate vašu interakciju sa predmetnim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa integrisanim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na taj veb sajt.

 

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo omogućava efikasnije prepoznavanje i automatsko odobravanje svih budućih komentara koji dolaze od Korisnika.

Za Korisnike koji se registruju na našoj veb stranici, čuvamo lične informacije koje dostave u svom korisničkom profilu. Svi Korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime koristeći iste lične podatke). Lica zaposlena na kontrolisanju rada našeg veb sajta imaju uvid u te informacije u bilo kom trenutku.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko imate nalog na ovoj veb stranici, ili ste ostavili komentare, možete da zahtevate da primite datoteku sa sačuvanim ličnim podacima. Možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje čuvamo o vama kao Korisniku u bilo kom trenutku. To ne uključuje one podatke koje smo obavezni da čuvamo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

 

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetioca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnih komentara.

 

Kako štitimo vaše podatke?

Podaci korisnika se čuvaju na našem serveru te su time zaštićeni od trećih lica. Žubor sa Kablara ne deli lične podatke koje ste ostavili prilikom registracije (ime, prezime, e-mail adresa) sa trećim licima, već ih koristi isključivo za potrebe kontakta sa vama.

Koje postupke imamo u slučaju curenja podataka?

U slučaju curenja podataka sa servera obavestićemo vas u roku od 72 sata. Iako smo konstantno posvećeni poboljšavanju i unapređenju sigurnosti svojih servera, naša, kao nijedna druga veb stranica nije stoprocentno osigurana od eventualnih upada u sistem.

 

Od kojih trećih strana primamo podatke?

Žubor sa Kablara prima podatke od google analytics zbog boljeg iskustva na našoj veb stranici. Podaci služe da se spremaju takozvani cookies (kolačići) gde korisnik kod ponovnog povratka ne mora povlačiti sve informacije sa servera.

Opšti uslovi korišćenja sajta i ugovorne odredbe

Sadržaj postavljen na ovu internet stranicu je vlasništvo Žubora sa Kablara.

Posetom sajta www.zuborsakablara.com prihvatate uslove korišćenja navedene u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima istih, jer bilo kakvo korišćenje ove internet stranice podrazumeva vaše prihvatanje uslova i pravila korišćenja navedenih u ovom dokumentu.

Žubor sa Kablara zadržava pravo da izvrši delimične ili potpune promene veb sajta ili opštih uslova upotrebe, bez prethodne najave. Stoga, molimo vas da sledeći put kada posetite naš sajt, ponovo proverite uslove kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama do kojih je došlo.

 

Prava intelektualne svojine i korišćenje sajta

Svi detalji, dokumenta, ilustracije i žigovi koji su objavljeni na ovom sajtu su u vlasništvu Žubora sa Kablara i www.zuborsakablara.com. Ništa sadržano na ovoj veb stranici se ne može tumačiti kao dozvola za korišćenje bilo kog žiga koji je prikazan na ovom internet sajtu.

Štampanje, kopiranje, prikazivanje, menjanje, distribucija, reprodukcija ili objavljivanje bilo dela ili cele sadržine internet stranice nije dozvoljeno ni na koji način bez pisane saglasnosti Žubora sa Kablara, izuzev pregledanja ili štampanja dela internet stranice za lične, nekomercijalne potrebe korisnika.

Žubor sa Kablara nije odgovoran niti preuzima bilo koju vrstu odgovornosti za bilo koju vrstu štetnih posledica nastalih usled kraćeg ili dužeg prekida rada veb servisa, nepravilnog funkcionisanja ili problema u funkcionisanju Interneta, kvarova na kompjuterskoj opremi ili problema sa istom, problema u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uređaja i opreme.

 

Ograničena odgovornost

Pristupanjem ovom sajtu, korisnici ovog veb sajta izjavljuju da su saglasni s činjenicom da koriste pristup ovom veb sajtu i njegovom sadržaju na sopstveni rizik. Ni Žubor sa Kablara , niti treće strane koje učestvuju u pisanju, produkciji ili prenošenju ovog veb sajta ne mogu biti odgovorni za bilo kakvu direktnu, slučajnu, posledičnu, indirektnu ili bilo kakvu drugu štetu, troškove, gubitke ili povrede koje nastanu kao rezultat pristupa ili nemogućnosti pristupa ovom veb sajtu, te korišćenja ili nemogućnosti korišćenja ovog veb sajta, ili kao rezultat činjenice da ste se oslonili na informacije date na ovom veb sajtu.

Takođe, Žubor sa Kablara ne prihvata odgovornost za bilo koji gubitak prouzrokovan virusima koji mogu zaraziti Vaš kompjuter ili bilo koju drugu imovinu kroz upotrebu, pristup ili preuzimanje bilo kog materijala sa ove veb stranice. Ukoliko odlučite da preuzimate materijal sa ove veb stranice, činite to na sopstvenu odgovornost.